fbpx

Revenge workouts en m'n eerste ervaringen

Voor jezelf trainen kan best lastig zijn. Waar vind ik de tijd om te trainen. Soms is het moeilijk om jezelf te motiveren om een goede workout te doen. Dit is waar de Revenge Competition jou kan helpen. Jezelf maar vooral jouw fitte vriend uitdagen.

Toen ik begon aan mijn Revenge avontuur Ik kwam virtueel mijn vriend Roy tegen en daagde hem uit voor een vriendschappelijke challenge. De Revenge app laat me eenvoudig zien wie er op het gelijke level of een level hoger zit dan ik om uit te dagen. Je tegenstander ontvangt een notificatie in de app en per mail. Nu was de challenge aan!

De meeste workouts zijn kort en leuk zodat het prima in je training schema past. Of doe een aantal verschillende Revenge-workouts in verschillende toernooien na elkaar om plekken te stijgen of dalen. Ik moest een 6 min AMRAP doen met deadlifts, hoge boxjumps en kettlebell swings. Niet té zwaar en niets wat me echt goed lag. Ik deed de workout in onze open gym na een statische krachttraining. Het is altijd raar om weer te ervaren hoe zo'n korte workout zo intensief kan zijn. Ik deed ongeveer twee-en-een-halve ronde en vulde m'n score in (waarna ik er achter kwam dat ik een lagere score invulde dan ik daadwerkelijk had, damn after-wod hersenen!).

Nu moest ik wachten totdat m'n tegenstander z'n score had ingevuld. Twee dagen later kreeg ik een berichtje in de app. Ik had op 3 reps na verloren. Zo close! Ik daagde mijn tegenstander opnieuw uit. Gedreven om nu deze keer wel van hem te winnen!

WhatsApp chat
nl_NLDutch
en_USEnglish nl_NLDutch